Pensiunea Octogon este amplasată la 1 km de intrarea în orașul Piatra Neamț dinspre Bacău, pe DN 15, Piatra Neamț-Bacău. Suntem ușor de găsit, în localitatea Dumbrava Roșie, la șoseaua principală, la nr 78. În curtea pensiunii sunt amenajate 12 locuri de parcare pentru mașinile dumneavoastră.

Pensiunea Octogon oferă cazare în 7 camere duble (4 matrimoniale si 3 twin), 3 camere triple și 1 apartament/suita luminoase, spațioase, clasificate la 3 stele. Fiecare cameră este dotată cu baie proprie cu cabină de duș, balcon, TV și programe prin cablu, internet wireles; unele camere sunt dotate și cu aer condiționat si doar in apartament exista un minibar (neavand frigidere in camera, putem pastra pachete mici cu alimente pentru turisti in frigiderele din bucatarie, insa nu avem capacitate sa pastram la rece si bauturi, acestea le puteti cumpara reci din bar)! Camerele de la mansardă nu sunt apăsătoare, sunt înalte, mansardarea incepând de la 1.70 m înălțime iar peretii fiind zugraviti in alb. Apartamentul are 2 camere, un dormitor cu pat matrimonial mare și un living cu o canapea extensibilă, baie cu cadă cu sistem de hidromasaj, balcoane, minibar și TV în ambele camere. Este potrivit pentru familie cu copii si nu pentru 4 persoane adulte.

În toate camerele veți găsi lenjerie și prosoape albe, saltele de cea mai bună calitate, articole de toaletă gratuite și, la cerere, uscător de par (la receptie).

Pensiunea dispune de sistem centralizat performant de încălzire atât pe bază de energie convențională cât și neconvențională.

Pentru oaspeții noștri este gratuită parcarea precum și accesul la grătar, terasă, foișor și piscină.

La parterul pensiunii funcționează barul care vă oferă bauturi autohtone precum și dulciuri, snacks-uri, etc. În incinta pensiunii este strict interzis fumatul atât în camere cât și în spațiile comune, însă fiecare cameră are scrumieră în balcon, iar pentru clienții barului se poate fuma numai in locul special amenajat pentru fumat de afara.

În spatele pensiunii există posibilitatea de campare Campervan sau rulotă, zona fiind amenajată în acest sens și dotată cu alimentare cu energie electrica pentru 10 rulote, 2 cabine de toaletă, o cabina de duș, acces la piscină, grătar, foișor. Din pacate nu avem inca posibilitatea de golire caseta ape gri.

Cateva din regulile casei - Checkin-ul se face la noi intre orele 15-19 iar check-out intre 7.30-11, pensiunea avand doar program de zi. Pentru alte ore de sosire sau plecare, trebuie discutat la receptie sau in prealabil la telefon. Rezervarile negarantate sunt respectate pana la ora 17 in ziua sosirii, daca turistul care a rezervat nu se prezinta la cazare si nu suna sa stabileasca o alta ora de check-in, camera va fi disponibilizata dupa aceasta ora. In interiorul pensiunii nu se fumeaza insa toate camerele au balcon si pe balcon exista scumiera pentru fumatori. Va rugam sa nu va asezati pe unitatea externa de la aerul conditionat in balcoanele unde ea exista pentru a nu aparea probleme in functionarea instalatiei respective. Turistii nu au acces la bucataria pensiunii, doar in situatii speciale (discutate in prealabil), la inchirierea pe grupuri, este permis accesul limitat la bucatarie.

In sezonul rece la Piatra Neamt va asteapta Partia de schi Cozla, la cca 6 km de pensiunea noastra, unde functioneaza si un telescaun! Mai puteti vizita parcul Cozla si Parcul Zoologic, Curtea si biserica Domneasca cu Turnul lui Stefan cel Mare, ruinele cetatii Batca Doamnei, biserici, sinagoga veche, strandul din Piatra Neamt in perioada verii, muzee de arta, stiinte naturale, istorie, etnografie, arta eneolitica Cucuteni, Teatrul Tineretului, cladiri vechi, etc..

De la noi se pot face excursii de o zi cu plecare dimineata si revenire sear ape cont propriu, pe cateva trasee dintre care mentionam -

Spre Targu Neamt se pot vizita urmatoarele - Casa Memoriala Cranga, Muzeul de arta populara Nicolae Popa din Tarpesti, Cetatea Neamtului, Casa Memoriala Veronica Micle, manastirile - Neamt, Secu, Sihastrie, Sihla, Agapia, Varatec, Grota Sfintei Teodora de la Sihla si Fantana Sfintei, mormantul Veronicai Micle, Casa Memoriala Alexandru Vlahuta din Agapia, Muzeul Manastirii, atelierele de creatie ale Manastirii, Casa Memoriala Sadoveanu, Rezervatia de zimbri Dragos Voda, statiunile Oglinzi si Baltatesti.

Spre Bicaz se pot vizita urmatoarele - Manastirile Bistrita, Bisericani, Pangarati, Barajul Izvorul Muntelui, statiunea Izvorul Muntelui de la poalele Ceahlaului (muntele sfant al dacilor), Cheile Bicazului, Statiunea Lacu Ros, lacul Batca Doamnei populat cu lebede de o frumusete rara, Barajul si hidrocentrala de la Batca Doamnei pe Bistrita, Baza Hipica Virgil Barbuceanu.

Pentru grupuri mici cazate la noi se pot organiza excursii de o zi in imprejurimi daca se solicita din timp acest lucru!

Solicitati la receptie informatiile turistice pe care le doriti, echipa noastra va fi incantata sa va indrume astfel incat sederea dumneavoastra la noi sa fie una cat mai placuta!