Pensiunea Octogon este amplasată la 1 km de intrarea în orașul Piatra Neamț dinspre Bacău, pe DN 15, Piatra Neamț-Bacău. Suntem ușor de găsit, în localitatea Dumbrava Roșie, la șoseaua principală, la nr 78. În curtea pensiunii sunt amenajate 12 locuri de parcare, mașina dumneavoastră fiind în siguranță la noi.

Pensiunea Octogon oferă cazare în 10 camere duble și 2 apartamente, luminoase, spațioase, clasificate la 3 stele. Fiecare cameră este dotată cu baie proprie cu cabină de duș, balcon, TV și programe prin cablu, internet prin cablu dar și wireles; unele camere sunt dotate și cu aer condiționat. Camerele de la mansardă nu sunt apăsătoare, sunt înalte, mansardarea incepând de la 1.70 m înălțime. Apartamentele au 2 camere, un dormitor cu pat matrimonial mare și un living cu o canapea extensibilă, baie cu cadă cu sistem de hidromasaj, balcoane, minibar și TV în ambele camere.

În toate camerele veți găsi lenjerie și prosoape albe, saltele de cea mai bună calitate, articole de toaletă gratuite și, la cerere, uscător de par.

Pensiunea dispune de sistem centralizat performant de încălzire atât pe bază de energie convențională cât și neconvențională.

Pentru oaspeții noștri este gratuită parcarea precum și accesul la grătar, terasă, foișor și piscină.

La parterul pensiunii funcționează barul care vă oferă bauturi autohtone precum și dulciuri, snacks-uri, etc. În incinta pensiunii este strict interzis fumatul atât în camere cât și în spațiile comune, însă fiecare cameră are scrumieră în balcon, iar pentru clienții barului se poate fuma numai pe terasă.

În spatele pensiunii există posibilitatea de campare Campervan sau rulotă, zona fiind amenajată în acest sens și dotată cu alimentare cu energie electrică, toaletă, duș, acces la piscină, grătar, foișor.

In sezonul rece la Piatra Neamt va asteapta Partia de schi Cozla, la cca 6 km de pensiunea noastra, unde functioneaza si un telescaun! Mai puteti vizita parcul Cozla si Gradina Zoologica, Curtea si biserica Domneasca cu Turnul lui Stefan cel Mare, ruinele cetatii Batca Doamnei, biserici, sinagoga, strandul din Piatra Neamt in perioada verii, muzee de arta, istorie, etnografie, muzeul Cucuteni, Teatrul Tineretului, cladiri vechi, etc

De la noi se pot face excursii de o zi cu plecare dimineata si revenire seara, pe cateva trasee dintre care mentionam:

Spre Targu Neamt se pot vizita urmatoarele: Casa Memoriala Cranga, Muzeul de arta populara Nicolae Popa din Tarpesti, Cetatea Neamtului, Casa Memoriala Veronica Micle, manastirile: Neamt, Secu, Sihastrie, Sihla, Agapia, Varatec, Grota Sfintei Teodora de la Sihla si Fantana Sfintei, mormantul Veronicai Micle, Casa Memoriala Alexandru Vlahuta din Agapia, Muzeul Manastirii, atelierele de creatie ale Manastirii, Casa Memoriala Sadoveanu, Rezervatia de zimbri Dragos Voda, statiunile Oglinzi si Baltatesti.

Spre Bicaz se pot vizita urmatoarele: Manastirile Bistrita, Bisericani, Pangarati, Barajul Izvorul Muntelui, statiunea Izvorul Muntelui de la poalele Ceahlaului (muntele sfant al dacilor), Cheile Bicazului, Statiunea Lacu Ros, lacul Batca Doamnei populat cu lebede de o frumusete rara, Barajul si hidrocentrala de la Batca Doamnei pe Bistrita, Baza Hipica Virgil Barbuceanu.